Pihaurakointi Joensuu

Pihaurakointi

RatkaisuRiikan pihaurakointi -Kaunis ja hyvin suunniteltu piha on käytännöllinen sekä ilo silmälle.

Tarjoan ammattitaitoista suunnittelua ja toteutusta kaikkeen kotisi pihaurakointiin. Hoidan pienet ja suuremmat urakat alusta loppuun tehokkaasti, siististi ja kustannustehokkaasti. Huolehdin työn sujumisesta alusta loppuun niin, että sinun ei tarvitse huolehtia urakasta, vaan voit keskittyä nauttimaan työni laadukkaasta lopputuloksesta.

Pihaurakoinnin palvelujen lisäksi tarjoan myös laadukkaat kotimaiset pensaat ja perennantaimet pihaasi. Istutamme taimet ja pensaat valmiiksi ja tarjoamme niille kasvuunlähtötakuun kaikkiin pihoihin. Tarvittaessa tarjoamme myös ammattipuutarhuripalveluita piha-alueellesi.

Karjala saunat

Parhaat löylyt laadukkaassa hirsisaunassa

RatkaisuRiikan kautta saat myös kauniit hirsisaunat. Valmistamme upeita erikoissaunoja aidosta Karjalan punahongasta. Saunan hirsien koko on massiivinen 300mm. Ammattitaidolla rakennettu hirsisauna ei jätä taatusti ketään kylmäksi ja kestää kovaakin käyttöä vuodesta toiseen. Saunan pohjakuvaa voidaan halutessasi muokata ikkunoiden sekä ovien paikkojen osalta. Annan myös tarvittaessa vinkkejä saunan pintakäsittelyyn.

—Ota yhteyttä ja kysy tarjous omasta upeasta hirsisaunasta!

Karjala sauna
Karjala sauna

Ota yhteyttä

RatkaisuRiikka toteuttaa sinun tyyliisi sopivat sisustus- ja pihasuunnittelun sekä pihaurakoinnin ratkaisut ammattitaidolla ja näkemyksellä aina ensisilmäyksestä loppusilaukseen asti.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi koti ja piha!

Yhteystiedot 

RR Sisustus ja piha Oy
Riikka Forsell
Potkantie 84 82220 Niittylahti, Joensuu
ratkaisu@ratkaisuriikka.fi 044 026 0045
Y-tunnus 3001670-8